CNI در وبینار بعدی فناوری امنیت متمرکز است


Secure Logiq با 360 Vision Technology ، AMG Systems ، Cortech Developments ، Harper Chalice و Suprema به منظور پیاده سازی یک وبینار رایگان در زمینه فناوری های مهم امنیت زیرساخت ملی (CNI) به نیروهای خود پیوست. جلسه یک ساعته در روز چهارشنبه ، 28 ژوئیه ، ساعت 10:00 BST (05.00 EDT ، 09.00 UTC ، 11.00 CEST ، 13.00 GST 17.00 SGT) برگزار می شود و به منظور ارائه پشتیبانی عملی به مسئولین ایمنی و / یا امنیت طراحی شده است. در خدمات عمومی ، خدمات ، انرژی ، زندانها و بخش هسته ای CNI ، از جمله مشاوران و نصب کنندگان.

رابین هیوز از Secure Logiq گفت: “امنیت زیرساخت های مهم ملی هرگز مهمتر یا بیشتر به خطر نرفته است.” “با مشارکت با همفکرانی که راه حلهای مکمل را در فضای CNI ارائه می دهند ، از این وبینار برای ارائه یک نمای کلی از سیستم استفاده خواهیم کرد. ما امیدواریم که یک بحث آموزنده و سرگرم کننده در مورد موضوع با دانش تخصصی از کل فضای راه حل ارائه دهیم. “

این وبینار CNI Security Technologies نامیده می شود – بهینه سازی مدیریت ریسک و حفاظت از دارایی در بخش CNI ، نحوه دستیابی به مدیریت و کاهش ریسک ، حفاظت از دارایی ، انطباق با مقررات و کاهش هزینه را با استفاده از فن آوری های نوآور پوشش می دهد. با تشکر از تجربه ترکیبی فروشندگان شرکت کننده ، بهترین راه حل کامل در کلاس که به طور خاص برای برنامه های امنیتی CNI طراحی شده است ، به شرکت کنندگان ارائه می شود.

موضوعات مورد پوشش شامل امنیت سایبری سیستم های نوری ، حرارتی و راداری ، تشخیص محیط کارآمد و نوآورانه (PIDS) ، طراحی شبکه زیرساخت هسته ایمن ، کنترل دسترسی بیومتریک انعطاف پذیر با چند فاکتور و احراز هویت تمایز ، و راه حل های بهینه شده برای سرور و ذخیره سازی است که می تواند ارائه دهد یک بستر اصلی مدولار و مقیاس پذیر برای قابلیت همکاری بینظیر سیستم های امنیتی شخص ثالث ، از طریق یک هاب تک سکوی متمرکز.

هیوز نتیجه گیری می کند: “هدف ما این است که این وبینار یک تجربه آموزشی برای متخصصان بخش CNI باشد.” “ما می خواهیم یک بحث آزاد در مورد فناوری پیشرفته زیرساخت های مهم ملی ایجاد کنیم ، نه فقط یک نمایش خشک ، بلکه با یک جلسه پرسش و پاسخ اضافی ، ما می خواهیم این موضوع را تا حد ممکن تعاملی کنیم.”

برای ثبت نام در این رویداد ، لطفا به آدرس زیر مراجعه کنید: https://attendee.gotowebinar.com/register/7634212013491638032
برای کسب اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه کنید: www.securelogiq.com

برای آگاهی از آخرین روندها ، نوآوری ها ، اخبار مربوط به مردم و به روزرسانی های شرکت ها در بازار امنیت جهانی ، لطفاً برای دریافت خبرنامه ما در اینجا ثبت نام کنید.

تماس با رسانه ها

ربکا مورپت ستون فقرات ،
ویرایشگر ، نمونه کارها امنیتی

تلفن: +44 (0) 1622 823 922
ایمیل: editor@securitynewsdesk.com



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *