نحوه تنظیم کارخانه ضبط


نحوه تنظیم کارخانه ضبط

سلام به همه ، گهگاه از خود می پرسیم که چگونه ضبط کننده خود را در کارخانه تنظیم کنید و می خواهیم وقت بگذاریم و توضیح دهیم که چگونه این فرآیند را انجام می دهید. ما همچنین می خواهیم وقت بگذاریم و توضیح دهیم که چرا و چه زمانی استفاده از این گزینه در رابطه با گزینه های دیگری که ممکن است در دسترس شما باشد مناسب است. در اوایل این هفته ، ما مقاله ای بسیار مشابه با موضوع نحوه پیش فرض کارخانه ، که نحوه انجام بازنشانی گذرواژه است ، منتشر کردیم. ما اغلب در می یابیم که در مورد این مفاهیم ، اینکه چه موقع و چرا باید از آنها استفاده کرد ، سردرگمی کمی وجود دارد.

هنگامی که ابتدا ضبط کننده خود را خریداری می کنید و آن را روشن می کنید ، از شما می خواهد چندین مرحله مختلف را طی کنید تا بتوانید از آن برای انجام کارهای اساسی مانند بارگیری فریم ها یا تنظیم دوربین استفاده کنید. دلیل این امر آنست که در خارج از جعبه ، ضبط کننده شما در وضعیتی است که ما آنرا حالت “پیش فرض کارخانه” می نامیم. کلمه “پیش فرض” معنی های متفاوتی دارد ، اما همیشه تغییراتی در “استفاده از تنها گزینه های موجود در صورت عدم وجود گزینه های دیگر” وجود دارد. در این زمینه ، این به معنی تنظیمات یا عدم وجود تنظیمات انتخاب شده در ضبط قبل از اینکه حتی توسط کاربر نهایی کار کند ، است. همانطور که قبلاً گفته شد ، هنگام خرید ضبط کننده یا دوربین ، حالت در حالت پیش فرض است ، هنوز آن را روشن نکرده اید و به او اطلاعاتی نداده اید که تنظیمات آن را تغییر دهد تا با توجه به شرایط شما بی نظیر شود.

هنگامی که ضبط را برای اولین بار روشن می کنید ، این واحد باید راه اندازی شود و این روند از حالت پیش فرض خارج می شود. هنگامی که ضبط کننده یا دوربین هنوز به طور پیش فرض کارخانه است ، اطلاعات زیادی وجود دارد که آنها هنوز ندارند. به عنوان مثال ، به طور پیش فرض ، نام کاربری کاربر اصلی ضبط کننده “admin” است ، در حالی که در مقابل ، ضبط کننده حتی یک رمز عبور پیش فرض ندارد و باید به آن داده شود. در حالی که پیش فرض است ، ضبط کننده معمولاً دارای آدرس IP پیش فرض 192.168.1.108 است ، همانطور که برای تجهیزات ما معمول است. علاوه بر این ، هنگام استفاده از ضبط کننده ، پارامترهای زیادی وجود دارد که تغییر می دهید.

این تغییرات را می توان در گزینه های مختلف ایجاد کرد. هر دوربینی را که اضافه می کنید اطلاعات را در رجیستری قرار می دهد – که به طور پیش فرض هیچ اطلاعاتی ندارد. وقتی اطلاعات IP ضبط را به صورت DHCP یا ساکن به روز می کنید و IP را از روتر شما بارگیری می کند ، تنظیمات پیش فرض را تغییر می دهید. وقتی رمز ورود جدیدی وارد می کنید یا نام کاربری را برای حساب سرپرست تغییر می دهید ، این دوباره تنظیمات پیش فرض کارخانه را تغییر می دهد.

هنگامی که ضبط را به تنظیمات کارخانه بازنشانی می کنیم ، آنچه که انجام می دهیم اساساً تمام داده های محلی را از ضبط کننده پاک می کند و آن را به وضعیتی مشابه وضعیتی که هنگام بارگیری برای اولین بار بارگیری شده است ، باز می گرداند. اکنون می توانید ببینید که این تفاوت با چیزی مانند تغییر رمز عبور یا بازنشانی متفاوت است ، اما برای شفافیت ما این را بررسی خواهیم کرد. هنگام بازنشانی رمز عبور ، تنها اطلاعاتی که تغییر می کند رمز عبور است. در این فرآیند ، هر تغییری در تنظیماتی که از روز اول انجام داده اید ثابت باقی می ماند ، فقط رمز عبور حذف می شود. با این کار کاربر می تواند رمز جدیدی را انتخاب کند. برای اطلاعات بیشتر به مقاله بازنشانی گذرواژه ما مراجعه کنید.

در حالی که تنظیم مجدد رمز عبور عمدتا برای حل مشکلات کارکنان ، مانند رمز عبور گمشده یا به خطر افتاده یا تغییر در کار انجام می شود ، تنظیمات پیش فرض کارخانه برای بازنشانی کمی عمیق تر هستند و بنابراین در شرایط خاص استفاده می شوند. به عنوان مثال ، اگر تصمیم دارید سیستم خود را با اطلاعات جدید شبکه و موقعیت های جدید دوربین به مکانی کاملاً جدید منتقل کنید ، زمان بسیار خوبی برای شروع کار است! اگر در نتیجه رفتارهای عجیب و غریب ، پرونده های پیکربندی شما آسیب دیده باشد ، تنظیمات پیش فرض کارخانه می تواند پیکربندی آسیب دیده را برطرف کند. شاید فقط نحوه پیکربندی سیستم را دوست نداشته باشید و بخواهید از ابتدا شروع کنید – در هر صورت ، ما می توانیم نحوه انجام این کار را بدون مشکل به شما نشان دهیم – بسیار ساده است.

برای یک ضبط کننده – شما به یک ماوس محلی و مانیتور متصل به آن نیاز خواهید داشت ، زیرا این کار باید از طریق رابط محلی انجام شود. اگر به طور معمول با الگوی خود وارد سیستم می شوید ، توجه داشته باشید که برخی از سیستم ها برای نهایی سازی فرآیند از شما می خواهند رمز ورود مدیر را وارد کنید. بهتر است این مسئله را با دانستن رمز عبور خود حل کنید. توجه داشته باشید که تنظیمات پیش فرض کارخانه همچنین اطلاعات کاربر فعلی ، اطلاعات دوربین و سایر تنظیمات را حذف می کند. تنها چیزی که حذف نخواهد شد ، درایوهای سخت و فریم های ثبت شده تاکنون است. باز هم باید 100٪ واضح باشم – کارخانه با تعریف ، سختی سیستم شما را متوقف نمی کند و طبقه شما همچنان ارتباط برقرار می کند. راهی وجود دارد که در صورت لزوم داده ها را از هارد دیسک پاک کنید ، اما این فرمت بندی نامیده می شود و یک فرایند کاملاً متفاوت است. قالب بندی نیز یک فرایند کاملاً یا هیچ چیز است ، شما نمی توانید “قسمت” های هارد دیسک خود را حذف کنید – فقط کل درایو. تنظیمات پیش فرض کارخانه فقط روی تنظیمات خود ضبط کننده تأثیر می گذارد و دیسک های سخت را دست نخورده باقی می گذارد.

https://www.youtube.com/watch؟v=Gfr3kP7zuKo

برای تنظیم ضبط به طور پیش فرض ، با ورود به سیستم با گذرواژه یا الگوی خود شروع کنید. شما باید وارد منوی Operations در صفحه اول شوید یا برخی از DVR ها برای پشتیبانی از سیستم در صفحه 2 گزینه ای دارند. از آنجا “سیستم پشتیبانی” را انتخاب کنید. مطمئن شوید همه گزینه ها علامت زده شده اند و بر روی پیش فرض کارخانه در پایین کلیک کنید. سپس برای راه اندازی مجدد دستگاه تماشا کنید و پس از بازگشت ، به حالت یک روز پیش فرض باز می گردد!

از اینکه امروز درمورد ما بهترین دستگاه های ضبط دوربین مداربسته صحبت کردیم متشکریم. برای هر گونه سوال در مورد سازگاری محصول ، در دسترس بودن یا هرگونه اطلاعات دیگر ، در صورت تمایل با شماره تلفن 561-288-5258 تماس بگیرید. فراموش نکنید که برای آموزشهای بیشتر و اطلاعات مربوط به نظارت تصویری ، در کانال YouTube ما مشترک شوید. تا دفعه بعد ، در امان باشید!

مرتبط: تفاوت DVR با NVR چیست؟
مرتبط: تفاوت H264 با H265 چیست؟

مرتبط: دوربین های امنیتی IP PTZ – همه آنچه باید بدانید
مرتبط: قطعنامه و چرا مهم است؟
مرتبط: دوربین های بازدارنده فعال چیست؟

ما را در فیسبوک پیدا کنید توییتر | یوتیوب



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *